Friday, February 25, 2011

A PROSPERITY MEDITATION FOR GATHERING YOUR MANNA

"WHEN I FIND MYSELF IN A FINANCIAL WILDERNESS, IT IS BECAUSE I AM PREPARING FOR A GREATER ABUNDANCE THAN I HAVE EVER KNOWN BEFORE. MY WILDERNESS EXPERIENCE IS MY DIVINE INITIATION INTO THE HIGHER LEVELS OF SUPPLY. I AM BEING FREED FROM ALL FEAR OF LACK. AS I LOOK TO GOD FOR GUIDANCE AND SUPPLY, I AM BECOMING FINANCIALLY INDEPENDENT ON A DAILY BASIS.

"I CAN GATHER MY MANNA BY FIRST USING SOMETHING CLOSE AT HAND TO MEET MY NEED. BE IT EVER SO HUMBLE, WHEN I USE WHAT IS CLOSE AT HAND, MY GOOD MULTIPLIES. I CAN BEGIN TO GATHER MY MANNA BY DOING SOMETHING FEARLESS. THE ACT OF BLESSING WHAT IS ON HAND INCREASES IT MIGHTILY. SOMETHING MYSTERIOUS HAPPENS WHEN I BLESS THE SUBSTANCE AT HAND. INSTEAD OF ENVYING ANOTHER'S PROSPERITY, I OPEN THE WAY FOR INCREASED SUPPLY TO COME TO ME.

"SINCE WORDS ARE CREATIVE, I CAN GATHER MY MANNA THROUGH SPEAKING FORTH DEFINITE, RICH WORDS OF SUPPLY, EVEN IN THE FACE OF LACK. MY MANNA IS ALWAYS SOMETHING CLOSE AT HAND, AND I ALWAYS HAVE IN MY IMMEDIATE MIDST WHATEVER IS NEEDED TO BEGIN GATHERING MY MANNA. AS I BLESS THE MANNA CLOSE AT HAND AND FEARLESSLY USE IT, IT MULTIPLIES. LORD, I DO GIVE THANKS FOR THE ABUNDANCE THAT IS MINE NOW!"
by Catherine Ponder

Catherine Ponder writes from a Christian perspective. You can to substitute "The Universe" where Ponder mentions God if you’re more comfortable with that.

1 comment:

  1. That was an excellent meditation. Thank you so much for sharing it. What I like about meditation is that it is not affiliated with religion. Everyone can do it. Everyone can meditate side by side no matter what religion they are. I feel meditation has the potential of changing the world. It can bring us all together and raise the planet's vibration. Every time we raise our own vibration we are raising the planet's vibration just a tiny bit. So let's all meditate together! Namaste.

    WhiteFeatherNews

    ReplyDelete